Εύκολος τρόπος κατασκευής eshop

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να φτιάξει κάποιος ένα eshop, αλλά εμείς θα σας δείξουμε τον πιο απλό δηλαδή αυτόν που απαιτεί τις λιγότερες τεχνικές γνώσης και χωρίς αρχική επένδυση. Έχουμε δημιουργήσει μια πλατφόρμα eshop τύπου SaaS που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε τίποτα απλά θα κάνετε μια εγγραφή και θα ακολουθήσετε τρία απλά βήματα.

Αρχικά δημιουργήστε ένα λογαριασμό κάνοντας εγγραφή

 • 1

  Εισάγετε το πρώτο σας προϊόν

  Aφου κάνετε login, πατήστε στο μενού την επιλογή προϊόντα στη συνέχεια το κουμπί νέο προϊόν για να καταχωρήστε πρώτο προϊόν σας, την τιμή, περιγραφή, φωτογραφίες καθώς και αλλά χαρακτηριστικά και πατήστε αποθήκευση.

 • 2

  Σύνδεση domain με eshop

  Θα πρέπει να αγοράσετε ένα domain κατάληξης .gr ή .com και να το συνδέσετε με την πλατφόρμα μας, εμείς θα σας δείξουμε ένα παράδειγμα με ένα domain που έχετε αγοράσει από έναν καταχωρητή domain όπως είναι το godaddy.com. Η διαδικασία είναι παρόμοια με όποιο άλλο ελληνικό ή ξένο καταχωρητή domain επιλέξετε.
  οδηγίες σύνδεσης domain

 • 3

  Συνδεση πιστωτικής κάρτας στο eshop σας

  Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακρηριστικά που πρέπει να έχει ένα eshop σας η μέθοδος πληρωμής με πιστωτική κάρτα, κάντε ενα λογαριασμό, www.vivawallet.com αφού πιστοποιηθείτε σαν έμπορος αυτό διαρκεί σε μία, θα πάρετε τα api κeys που παρέχει και θα τα καταχωρήσετε στη πλατφόρμα μας για να γίνει η σύνδεση.
  οδηγίες σύνδεσης κάρτας