Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να φτιάξει κάποιος ένα eshop, αλλά εμείς θα σας δείξουμε τον πιο απλό δηλαδή αυτόν που απαιτεί τις λιγότερες τεχνικές γνώσεις και χωρίς αρχική επένδυση. Έχουμε δημιουργήσει μια πλατφόρμα eshop τύπου SaaS που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε τίποτα απλά θα κάνετε μια εγγραφή και θα ακολουθήσετε τρία απλά βήματα.

Αρχικά δημιουργήστε ένα λογαριασμό κάνοντας εγγραφή στη συνέχεια κάνετε login

 • 1

  Αρχικές ρυθμίσεις και το πρώτο προϊόν

  Αρχικά θα πρέπει να εισάγετε κάποιες βασικές πληροφορίες για την επιχειρήση σας όνομα, διεύθυνση κτλ. Στην συνέχεια πατήστε στο μενού προϊόντα και το κουμπί νέο προϊόν για να καταχωρήστε πρώτο προϊόν σας, την τιμή, περιγραφή, φωτογραφίες καθώς και αλλά χαρακτηριστικά και πατήστε αποθήκευση.

  οδηγίες αρχικές ρυθμίσεις
 • 2

  Σύνδεση domain με eshop

  Θα πρέπει να διαθέτε ένα domain ή αλλιώς να αγοράσετε ένα πχ με κατάληξη .gr ή .com και να το συνδέσετε με την πλατφόρμα μας, εμείς θα σας δείξουμε ένα παράδειγμα με ένα domain από έναν καταχωρητή domain όπως είναι το godaddy.com ένα χρειάζεστε βοήθεια για άλλο παροχεά domain θα σας βοηθήσουμε.
  οδηγίες σύνδεσης domain

 • 3

  Συνδεση πιστωτικής κάρτας στο eshop σας

  Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακρηριστικά που πρέπει να έχει ένα eshop σας η μέθοδος πληρωμής με πιστωτική κάρτα, κάντε ενα λογαριασμό, www.vivawallet.com αφού πιστοποιηθείτε σαν έμπορος αυτό διαρκεί σε μία μέρα, θα πάρετε τα api κeys που παρέχει και θα τα καταχωρήσετε στη πλατφόρμα μας για να γίνει η σύνδεση. Επιπλέον εαν μας ζητήσετε μπορούμε να συνδέσουμε οποιοδήποτε άλλο παροχέα, πx alpha bank ecommerce.
  οδηγίες σύνδεσης κάρτας

Επιπλέον η προσπαθειες προώθησης του eshop σας είναι σημαντική με αποστολή newletter, search engine optimization, ad campaigns με pay per click, μαζική αποστολή sms, browser notifications.

υπολογίσμός απόδοσης επένδυσης